Esittelyssä: autokatos
Vaikka miten kuvaisi rakentamisen eri vaiheita, silti jää paljon oleellisia kuvia ottamatta. Huomasin tietokoneen kuvakirjastoa selatessani, että olen kuvannut valmistuvaa autokatosta/varastoa todella vähän. Muutama kuva kuitenkin löytyi, ja tässä niitä teille nähtäväksi.

Autokatos eroaa muista rakennuksista siinä, että se on ainut ns. "keppirunkoinen". Tästä saatiin kuitenkin yhtenevä ilmeeltään muiden rakennusten kanssa siten, että se on täysin verhoiltu saman levyisellä hirsipaneelillä kuin mitä saunan ja talon hirret ovat. Autokatoksessa on mukavasti tilaa, neliöitä on n. 50m2. Yhdessä nurkassa on 1,5m2 jätekatos, joka määräysten mukaisesti jouduttiin sijoittamaan toiveista poiketen siihen. Saman katon alla on myös tekninen tila 2,5m2 ja lämmin varasto 10m2. Näihin on omat sisäänkäynnit, terassin puolelta, sekin määräyksiä noudatellen näin.

Aikaisemmin olen täällä blogissa esitellyt pohjakuvat tälle koko ulkorakennuskompleksille, joka käsittää autokatoksen, varaston, terassin, ja saunan. Ko. alueet yhdistää toisiinsä yhtenäinen katto, joka myös kuvista on havaittavissa. Ulkorakennus on tässä kokonaisuudessaan vaikuttavan näköinen ja luo myös tontille suojaa ja rajausta. Käytämme ulkorakennuksesta leikkisästi myös nimitystä "rivitalo" :D

Autokatos luo suojaa rakentamiseen tarvittaville puutavaralle, ja tähän myös kasaamme ylimääräiset laudanpätkät, jotka pilkomme polttopuuksi. Terassille onnistuimme kasaamaan myös sekalaisen kasan tavaraa, ennen kuin ryhdistäydyimme, ja siivosimme sen pari viikkoa sitten kunnolla.

//Pictures of our garage and warehouse. These are joined together with patio and sauna, under one long roof, as you can see in the pictures.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti