Thank you Greece, it was great!


Kesälomamme vierähti hyödyllisesti ja tehokkaasti rakentaessa. Raksaajan näkökulmasta paahteinen kesä ei ollut tervetullut alkujaan, mutta ihan näin kylmää ja koleaa kesää 2015 en sentään tilannut :)

Vakaa aikomuksemme oli rauhoittaa matkustelua rakentamisen ajaksi, ja vannoimme pysyvämme Suomessa tämän ajan. Perheen yhteinen rakas harrastus on kuitenkin matkustelu. Harjoitamme tätä säännöllisesti monta kertaa vuodessa, vaikka reissaamme myös työssämme. Aina oltava seuraava reissu tiedossa! Tästä syystä päätös pidättäytyä matkustelusta ei ollut meille helppo. Eipä aikaakaan kun aloimme pohtia syitä miksi lupauksesta poiketa... Kesän keskilämpötila oli yksi hyvä perustelu!

No. Kävihän siinä sitten niin, ettemme pystyneet pitämään haaveita matkasta poissa kuvioista. Kesälomalla virisi ajatus löhölomasta syksymmälle, kun olisi  myös raksalla sopiva hetki. Tällä kertaa toiveissa oli lämpö, hyvä ruoka, kauniit maisemat ja helppo saavutettavuus.

Joten viime viikon olimme matkoilla. Suuntasimme Kreikan ihanaan Pargan pieneen kylään, joka suloisuudellaan ja autenttisuudellaan ihastutti meidät todella. Kirkas vesi, upeat rannat, ja vehreä vuoristoinen maisema houkutteli. Säät suosivat lämmöllä, ja rannalla makoilimme omiin tarpeisiin kylliksi. Muutama sadekuuro mahtui matkaan, mutta tämä ei haitannut, sillä olimme vuokranneet auton koko viikoksi ja ajelimme nähtävyyksiin epävakaisen sään hetkellä.

Lepohetki teki hyvää, ja nyt on taas energiaa pimeää syksyä ja talvea varten!

Thank you Greece, it was awesome!


0 kommenttia:

Lähetä kommentti