ruokailutilan tuolit

Samalla kun vielä sähköjohtoja roikkuu näkyvillä, lattiasta hiotaan betonia ja seiniä maalataan, on ajatukset jo pitkällä sisustuksessa. Enää muutama kuukausi, ja talon tulisi olla viimeistä mattoa myöten kalustettu, sisustettu ja stailattu, kun ovet aukeavat kaikille teille, meidän koteihin. Virallinen asuntomessulehti on jälleen Deko, joka tulee tekemään kuvaukset kohteista jo toukokuun alussa!

Ennen kuin saatte käsiinne Deko-lehden asuntomessunumeron, aion paljastaa teille sisustuksen palasia sieltä täältä, huone tai tila kerrallaan :) Aloitan ruokailutilasta, jossa meillä on aika selkeät visiot. Mustaa, mustaa, ja mustaa. Pöytä musta ja tuolit mustat. Meillä on parhaillaan BoConceptin mustat Zarra-nahkatuolit käytössä, Ja vaikka myönnän, että sormenjäljet näkyvät mustassa herkemmin, olen ihastunut mustaan väriin, myös ruokailutilan tuoleissa.

Tällä kertaa voisimme valita puiset tuolit, ja tässä kolme erittäin tyylikästä muotoilua edustavaa vaihtoehtoa, jotka sisustussuunnittelijamme Anna meille on valkannut. Kauniita, eikö totta?

//My mind is filled with interior design ideas and plans. These three beautifully designed dining area chairs wait for the final decision. 

0 kommenttia:

Lähetä kommentti