saunan suihkut


Oletteko tutustuneet Tapwell:n hanoihin? Hanat ovat mielestäni toinen toistaan upeampia. Kauniita, innovatiivisesti muotoiltuja, trendikkäitä ja laadukkaita. Design ja suunnittelu toteutuu Ruotsissa, ja valmistus muotoilun äitimaassa, Italiassa. Tapwellin hanat edustavat juuri meidän tyyliämme, ja sitä mitä haluamme nähdä Markilla. Muotokieli, värit ja helppokäyttöisyys houkuttelivat kääntymään näihin hanoihin Oraksen sijaan. Valitettavasti täytyy sanoa, että Oraksen design on jonkun verran takamatkalla. Esimerkiksi keittiöön emme löytäneet mustaa hanaa Oraksen mallistosta, joka oli meille ihan must. Harmillista, mutta toivottavasti myös vanha kunnon Oras panostaisi tulevaisuudessa suunnitteluun, ja trendien haisteluun enemmän!

Saunalle tulee kaksi suihkua vierekkäin, kuvassa näkyvään kohtaan. Todennäköisesti ilman yläsuihkua. Sen tähden kuvassa näkyvät kaksi ensimmäistä suihkua ovat listan kärjessä.

//Faucets from Tapwell are just gorgeous! Have you heard of those? 

2 kommenttia:

  1. Joo olen, meillä on iso osa hanoista Tapwelliä. Kaikki suihkut, kodinhoitohuoneen hana ja keittiössä se musta hana :-) Tykkään kyllä!

    VastaaPoista
  2. Kiva kun tykkäät! Ainakin ovat todela kauniita, ja olen kuullut että ovat laadukkaita käytännössä.

    VastaaPoista