Yläkerran WC - suunnitelmatKaikki kuvat ja suunnitelmat OMAdesign:sta. 

Vessan ja kylpyhuoneen erottaminen toisistaan oli arkkitehdiltä nerokas ratkaisu. Olen aina kammoksunut vessapytyn ja suihkun välistä, liian läheistä, liittoa. Tällä idealla suihku sekä kylpyamme saadaan omaan harmoniseen tilaan, lasioven taa, josta myöskään pyttyä ei tarvitse katsella. Vessapytyn suljen mielelläni vielä pienen seinämän taakse, pois silmiltä, vessan puolella. Seinämään asennetaan bide-suihku, jolloin sitä ei tarvitse kurkotella allaskalusteesta, seinän yli.

Tilaan sopii hyvin arkea palveleva, suurehko allaskaluste. Suuri peili koko pituudelta tuo valoa tilaan ikkunan kautta, sekä luo avaruutta. Lasiovi kylpyhuoneeseen jatkaa ilmavuuden tuntua, sekä luo valoisuutta sillekin puolelle. Kylpyhuoneen puolelta löytyy toki myös oma ikkuna. Kylppäristä lisää myöhemmin!

Talon vessat ja kylpyhuone tulevat olemaan vaaleita. Kuten edellisessä postauksessa kerrottiin, laataksi valikoitu kivimäinen, aavistuksen betoninharmaa 60 x 60 -laatta Pukkilan mallistosta, Cementi Bianco. Tällä laatalla vuorataan vessojen lattiat ja seinät, kuten myös kylpyhuoneen lattia sekä kaksi seinää. Harmaa sävy nostaa hienosti tulevat valkoiset kalusteet esiin taustastaan. 

//Interior design plans for the 2nd floor bathroom. All pictures and plans from OMAdesign.

4 kommenttia:

 1. Todella ihanat suunnitelmat! Tuleeko mistä tuo allaskaluste ja millainen allas siihen päälle? Meillä on etsitty kissojen ja koirien kanssa 1200 leveää kaksialtaista allastasoa ja laatikostoa. Tai löytyisihän niitä, mutta kun hinnat on hurjia niin ei pysty ei. Nyt mietitään jotain yhdistelmää esim ikea + otsoson. Meille tulee myös epäsuoraa valoa sekä pelikaapin takaa, että allaskalusteen alta. Nyt pohdituttaa tosin miten meikkaus onnistuu… Onko teillä ratkaisu miten? Seinään tuleva bide-suihku oli meilläkin mietinnässä, mutta kaatui sen hintaan. Miksi kaiken kivan pitää maksaa niin tuhottomasti?!?

  Ja loppukommenttina, että vitsi olen kateellinen teidän sisustussuunnittelusta! Helpottaa varmasti miljoonasti kun saa fiiliskuvia ja vaihtoehtoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Essi :) Kiintokalusteet tulevat Lubelta (tästä lisää blogissa myöhemmin). Allastaso ja itse allas ovat Coriania, ja ne tehdään samalla muotilla. Tarkistusmittauksen myötä tuo leveys muuttui meillä, eli tulee 1400 leveä allas. Blogissa siis ei-päivitetyt kuvat suunnitelmissa, mutta ovat suuntaa-antavia :) Toivottavasti löydätte jostain tuon 1200 leveän!

   Joo, ollaan todella onnellisia että meillä on suunnittelijoita mukana! Bonus kun rakentaa messualueelle! Auttaa suunnattomasti kun joku miettii kokonaisuuksista yksityiskohtiin. Itselläni on tarkka maku, mutta onneksi sisustussuunnitelijamme pääsi heti kärryille mitä halutaan :)

   Poista
 2. Näyttää todella hyvältä! Hieno, puhdaslinjainen design.

  VastaaPoista