Adeliina - korkealaatuista kodinpuhdistusta

*Yhteistyössä Adeliina

Hei! Mites teidän viikonloppu on sujunut? Toivottavasti mukavasti ja auringossa paistatellen. Myrsky onneksi tuli ja meni, ja aurinko on näyttäytynyt ainakin meillä täällä Seinäjoella moneen otteeseen. Kirjoittelen tätä postausta ruokailupöydässä, ja katse harhailee ruokailutilamme suureen ikkunan kautta aurinkoiseen pihaan. 

Taapero nukkuu päikkäreitä, mies katselee formuloita, ja itse hoidan vielä muutaman blogijutun, ennen kuin menemme kaikki iltapäiväksi varaston kimppuun. Teemme viimein kaatopaikkakuorman kaikesta ylimääräisestä! Ah, ihanaa! En tiedä onko pesänrakennusvietin herääminen, vai ylipäätään suurta intohimoani järjestellä ja heittää ylimääräistä tavaraa eteenpäin. Mutta jotenkin sitä mieli aina puhdistuu kun saa tavaraa karsittua, eikö totta? Tyrjätä, kuten meillä Etelä-Pohjanmaalla sanotaan :)

Järjestelyyn ja siivoukseen liittyen saan ilon ja kunnian esitellä yhden uutukaisen tuotteen, täältä Etelä-Pohjanmaalta. Lapuan Kankureiden naapurista, samalta kylältä siis, tulee Adeliina. Adeliina on kodin puhdistukseen keskittynyt tuoteperhe. Kaikki tuotteet ovat korkealaatuisia sekä kotimaisia. Ympäristötekijät ovat suuressa keskiössä näissä tuotteissa, sillä kaikki tuotteet ovat ekologisia, biohajoavia ja kaikki myös vegaanisia. Tuotteisiin kuuluu myös nyt kovasti suosiossa oleva pyykkietikka, tekstiilien raikastaja, pyykinpesuaine, palasaippua, sekä muista erilaisia kodin siivoukseen tarvittavia aineita. Tuotteet valmistetaan Etelä-Pohjanmaalla, Lapualla. Hienoa, että meillä on niin paljon yrityksiä kotiin, tekstiileihin, huonekaluihin sekä pientavaraan liittyen tällä seudulla, joista saa olla aidosti ylpeä. Sain kotiin testattavaksi kolme Adeliinan tuotetta, astianpesuaineen, saniteettisuihkeen sekä pyykkietikan.


Adeliinan astianpesuaine on yksi suosikeistani! Jo pelkästään siksi, että tuoksu on omenainen. Ja se lisäksi on tehokas, poistaa rasvatkin lautasista jopa kylmällä vedellä. Lisäksi purnukka on niin kaunis, että sitä mielellään vilkuilee keittiössä.


Adeliinan saniteettisuihke on meillä käytössä yläkerran kylpyhuoneessa, josta meiltä löytyy myös vessa. Pidän tällaisista valmiista seoksista, jotka voi ottaa nopeasti kaapista esiin, muutama suihkaisu ja pyyhkäisy, ja taas on puhdasta! Erikoista tässä Adeliinan saniteettisuihkussa on, että siinä on mukana hajusyöppö. Eli tuote ei sinänsä pyri tuoksumaan liikaa, vaan myös poistamaan jo aikaisempia hajuja. 


Pyykkietikkaa olemme käyttäneet jo pitkään. Olen konkreettisesti todistanut, miten paljon parempi pyykkietikka on esim. huuhteluaineeseen verrattuna. Pyykit ovat raikkaampia, kirkkaampia ja pehmeitä. Pyykkietikka sopii myös urheiluvaatteille, ja se jopa puhdistaa pyykkikonetta. Adeliinan pyykkietikka on mukava lisä jo muiden pyykkietikoiden joukkoon. Muita Adeliinan pyykkietikan tuoksuja ovat puhdas pyykki, puuvilla ja pyykkitupa. 

Jälleenmyyjiä löytyy ympäri Suomea, jo monesti kaupungista. Seinäjoelta löydät ko. tuotteita Zico's sisustuskaupasta. Suosittelen ehdottomasti, kokeilkaa ja tutustukaa!

Mukavaa sunnuntain jatkoa, me lähdetään nyt varaston kimppuun!

//Adeliina products from Lapua, Finland, are ecologic, vegan and high quality. Try and use these products for laundry, dishes and cleaning the house. Highly recommended!