Hotelli sisustajan mieleen

Rakastan syksyä, ja sen pimeneviä iltoja. Saan energiaa, erityisesti näin loppuraskaudessa, rauhallisista illoista kynttilänvalossa vietettynä, tehden ei-sitten-yhtään-mitään.

Mieli harhailee jo ajatuksiin, millaista elämä on pienen vauvan saavuttua perheeseemme. Tarkistan varastoista, mitä kaikkea meiltä puuttuu. Syntyihän ensimmäinen taaperomme keskikesän helteillä, ja nyt tämä juniori talven alkaessa. Listaan ruokia, joita teen etukäteen jo pakastimeen selvitäksemme ensimmäiset viikot sujuvasti. Pohdin paljon myös sitä, miten ylläpitäisin ja edistäisin jaksamistani sekä hyvinvointia sitten kun vauva on elämässämme. Ja ei vain itseni, vaan koko perheen. 

Keinoja on toki monia, ja varmasti toisen lapsen kohdalla osaan ottaa jo paljon rennommin. Mutta on myös yksi todella helppo ratkaisu joka tuli mieleeni heti. Lomamatka. Koko perheen yhteinen reissu lämpöön, jonnekin paikkaan, josta tällä kertaa ei tarvitsisi poistua ollenkaan. Toki en ensimmäisen lapsen kohdalla uskaltanut ajatellakaan lähteväni pienen kanssa reissuun, koska murehdin niin paljon. Voi käydä toki nyt toisenkin kohdalla niin. Mutta nyt myös ymmärrän, että mikäli lomamatka siintää mielessä, on se hyvä tehdä kun lapsi on alle puolivuotias. Sen jälkeen lapsi alkaa syödä muutakin ruokaa, ryömiä, laittaa kaikkea suuhun ja olla todella hazardi matkakumppani. 

Mikäli siis kaiken pohdinnan jälkeen päädymme matkaan, todennäköisesti valintamme on läheiseltä lentokentältä lähtevä perinteinen all-inclusive -matka Turkkiin (:D), mutta en malta olla herkuttelematta ajatuksella upeista hotelleista Euroopassa, jossa sielun lisäksi lepäisi myös sisustussilmäni. Ikuinen esteetikko kun olen, nämä kuvat Casa Cook -hotelleista puhuttelevat minua yhä uudelleen ja uudelleen:Casa Cook -hotellien konseptissa hotellit sulautetaan arkkitehtuuriltaan ympäristöönsä. Sisustusfilosofiani on ottaa huomioon paikallinen kulttuuri, mutta kuitenkin niin, että tunnelma on samaan aikaan sekä "cosmopolitan" että "down-to-earth". Juuri nämä kaksi adjektiivia sopivat täydellisesti kuvaamaan Casa Cook -hotelleja. kaikki kuvat Casa Cook
Upeita kohteita, eikö totta! Nämä yllä olevat kuvat ovat ketjun Kosin ja Hanian kohteista. Olen aikaisemmin tehnyt postauksen Casa Cook Rhodoksen hotellista. Sen löydät täältä. Nettisivujen mukaan lisää kohteita on myös tulossa.

//Cosmopolitan yet down-to-earth Casa Cook hotels, from Kos and Chania.