Vuodekatoksesta maja lastenhuoneeseen

Hei! Toivottavasti teillä oli mukava viikonloppu? Meidän viikonloppuun sisältyi synttärijuhlintaa, tapaksia, kirpparikierrosta sekä sieniretki. Oikein mukavasti siis meni, ja taas ihan liian nopeaan aika kului. Syksy on todella saapunut, ja aamulla hesaria postilaatikolta haettaessa pohdin jopa hetken, että olisiko aika kaivaa kevyttoppatakki ylle?

Mutta, sisustusasiaa näin maanantaihin. Meillä taaperon huoneen sisustus etenee! Olen pitkään ihastellut lastenhuoneissa olevia majoja, ja muistan omastakin lapsuudesta vielä majojen rakentamisen tarpeen, ja sen mielikuvituksen kutinan joka majoissa kiehtoi. Halusin ehdottomasti myös majan meidän taaperon huoneeseen. 

Tarkoitukseen sopivat teltat olivat monet liian suuria tai hankalia sijoittaa huoneeseen. Pohdin myös tuotteen käyttöikää, ja totesin että pelkästä teltasta voi aika ajaa nopeastikin ohitse. Mutta vuodekatoksesta saisi sopivan pehmeän majan, jonka voisi myöhemmin laittaa sängynkin ylle. Lisäksi tähän majaan mahtuisi aikuinenkin, ainakin joltain osin :D

talo markki - scandinavian interior design - wall hanging canopy - toddlers room interior - modern design - jollyroom

talo markki - scandinavian interior design - wall hanging canopy - toddlers room interior - modern design - jollyroom

talo markki - scandinavian interior design - wall hanging canopy - toddlers room interior - modern design - jollyroom

Aikani eri vuodekatoksia vertaillen, tilasin Jollyroomista Sebra-vuodekatoksen. Materiaali on 100% puuvillaa, ja sen väri on hiekka. Kyseinen tuote on tarpeeksi korkea, ja kangasta on riittämiin myös sivuilla. Majan saa helposti suljettua, tai pidettyä rennosti näin auki kuten meillä. Sen sisälle heiteltiin tyynyjä, pehmoleluja ja talja, ja näin siitä saatiin oikein rento ja kutsuva tila yhdessä köllöttelyyn! Olemme usein päivän jälkeen, kotiin tullessa hoidosta ja töistä, pötkötelleet yhdessä, luettu kirjoja ja otettu aikaa rauhoittua hoidon jälkeen majan sisässä.

Materiaali on ihanan eläväistä, väri on täysin sopiva, ja muutenkin koen että vuodekatos on kiva lisä taaperon huoneen sisustukseen. Tarkoituksena on laittaa tämä jossain välissä sängynpäätyyn, ja majan tilalle ehkä nojatuoli, jossa voin imettää uutta tulokasta, samalla pitäen seuraa taaperon leikeissä hänen huoneessaan.

Täältä näet huoneen toisesta suunnasta.

//This wall hanging canopy is a perfect add to our toddler's room interior!