Syksyn sävyt - ruskea väri sisustuksessa


brown in interior - rattain chair - neo candle holder - wooden picture frames - scandinavian design - scandinavian home interior
1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. 


Rakastan mustaa ja valkoista, ja pelkistettyä pelkästään näihin kahteen väriin perustuvaa sisustusta. Talomme sisustussuunnittelussakin otettiin hyvin vahvasti nämä kaksi väriä huomioon ja käytäntöön, ja meidän päävärimme ovatkin valkoinen, mustilla yksityiskohdilla. Seinämme ovat valkoiset, keittiö mustavalkoinen, kodinhoitohuone valkoinen mustalla tehosteseinällä sekä kylpytilat näiden välistä, eli harmaita. Kokonaisuutta on tasapainottamassa Hakolan harmaat sohvat, niin ylä-ja alakerrassa, kuin myös saunatuvalla. Timberwisen tammiparketti, sekä ruokailutilan hirsiseinien luonnollinen väritys tuovat kotoisuutta tiloihin.

Yksi väri, josta olen myös erityisen viehättynyt, on ruskea ja sen eri sävyt! Ja nyt se on myös erittäin trendikästä, ja onhan syksyn myötä ruskea väritys myös taas erittäin ajankohtainen valinta. Ruskea huokuu lämpöä, syvyyttä, luontoa sekä pehmeyttä.  Ruskea tuo kaivattua elävyyttä ja väriä meidän mustavalkoiseen pohjaan, ja olen jo tehnyt muutamia hankintoja olohuoneemme syksyiseen sävyyn, eli ruskeaan, päivittämiseen.

Olen jo kauan haaveillut lehmäntaljasta, jolle keksin helposti monta eri sopivaa huonetta kodistamme. Toisekseen koska tarvitsemme lisää istumatilaa olohuoneeseen, kaksi lepotuolia olisi toivelistalla. Mutta sellaisia joita olisi kevyt siirrellä, ja jotka eivät peitä suurten ikkunoiden näkyvyyttä. Näihin ominaisuuksiin, sekä ikuisesta ihastuksestani rottinkia kohtaan, Parolan Rottingin lepotuolit ovat olleet nyt mielessäni.

Vielä kun saisin aikaiseksi vaihtaa viherkasvit saviruukkuihin, ja mustat taulunkehykset puisiin, alkaa kokonaisuus olla valmis! Juuri nyt harmittaa myös se, että olen myynyt kirpparilla vuosia pitämäni ruskeat lasipullot, joita halajan nyt takaisin sisustukseen myös. Onneksi näitä löytyy hyvin kuitenkin, etenkin kierrätyskeskuksilta. Toki tuo marimekon uutuusmaljakko kiehtoisi myös, vaikka onkin pikkuriikkinen :)

Miten sinä sisustat syksyä varten? Onko ruskea väri sinun suosikki vai inhokki?

//Brown colour in interior, that's my favourite for the fall decor!