Imageroad - Suomen luontoa kauneimmillaan + ARVONTA


*Yhteistyössä Imageroad

Ikkunan takana pauhaa syysmyrsky, joka vie puita ääriäsentoihin. Kävyt hakkaavat ikkunaan tasaiseen tahtiin ja tuulen voiman kuulee selkeästi. Vaikea kuvitella, että vielä hetki sitten olin ahdistunut tukahduttavasta kuumuudesta, ja ainut tehoava vilvoittelupaikka oli Prisma :D

Tuntuu, että kesä oli samaan aikaan sekä todella pitkä että todella lyhyt. Kun lämpötilat olivat kesäisissä lukemissa jo toukokuulta saakka, toi se kesään pituutta. Kesä todella tuntui kesältä säiden puolesta. Mutta juuri sen kuumuuden puolesta, tuntui ettei kesäisiä asioita ja tekemisiä tullut muistinkammioihin riittävästi. Emme olleet mökillä niin paljoa kuin olisimme halunneet, tai rannalla niin montaa kesäistä tuntia, kuin olimme suunnitelleet. 

Kesään jäi siten yllätyksellistä kaihon tunnetta. Tuosta kaipuun tunteesta ja myös syksyn saapumisesta muistuttaa myös Imageroadin Sävyt -juliste, joka saapui meille parisen viikkoa sitten.


Juliste on paksua kartonkia, ja se oli helppo asettaa kehyksiin, ei siis mikään liru. Tarkoituksena on etsiä julisteelle nyt paikka olohuoneestamme, sekä ostaa julisteelle puiset kehykset. Jotenkin sävyihin ja tuohon herkkään kuvaan sopii paremmin luonnonläheiset sävyt, koska musta tuntuu siihen liian jyrkältä. Vaikka toki näyttää upealta ja tällaisenaan.Imageroad on kotimainen julisteita myyvä verkkokauppa, joka perustettiin vuonna 2012. Suosituimpia julisteita ovat suomalaista luontoa esittelevät upeat, minimalistiset teokset. Näiden kauniiden julisteiden suunnittelijana toimii yrittäjä Heidi Lockmer. Suunnittelun lisäksi myös julisteiden painatus tapahtuu Suomessa. Upea kotimainen yritys!

Muita suosikkejani Imageroadin valikoimasta ovat Villat, Syli, Kirjainjuliste sekä Vehreys. Käy tutustumassa koko valikoimaan täällä.

Imageroad haluaa tarjota myös teille lukijoille mahdollisuuden voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin verkkokauppaan (käy kaikkiin tuotteisiin ja ei voi vaihtaa rahaksi). Osallistut arvontaan seuraavasti: seuraa sekä Talo Markkia että Imageroadia instragramissa. Talo Markin instagramissa lisätietoja! Arvontaan voit osallistua 3.10. saakka.

//This beautiful poster is from Imageroad. They are selling magnificent, yet minimalistic, posters on finnish nature. Go and check it out here!