Taaperon huoneen sisustus

Hei! Miten viikonloppunne on sujunut? Me kävimme hyvästelemässä kesän mökillä, ja tuntuuhan se oudolta kun öisin on säkkipimeää. Mutta voi jestas, että tätä lämpöä riittää edelleen! Nyt se tuntuukin mukavalta, kun siihen on yhdistettynä raikkaus, ja syksyn kosteus. Pidän kovasti. 

Mutta hei, tulin kertomaan teille, että meillä ollaan eletty isojen muutosten aikaa.  Koska uuden pienokaisen laskettu aika lähenee, on ollut aika pohtia nukkumisjärjestelyitä uudelleen. Ajattelimme, että koska vauva tarvitsee pinnasängyn, ja taaperomme rauhaa nukkua yönsä, emme luonnollisesti mahdu samaan huoneeseen. Niinpä taaperomme on saanut nyt oman huoneen!

Huoneen sisustaminen oli tietenkin itselleni mieluinen tehtävä. Ensimmäiseksi tarvittiin "isojen poikien sänky", ja metsästimme Muuramen Jollaa jonkun ajan Tori.fi:stä, kunnes se sitä kautta löytyi alle kilometrin säteeltä :) Patjan tilasimme erikseen netistä.
Sänky Muurame Jolla
Seinävalaisin House Doctor
Matto VM-Carpet
Pussilakana Jysk
Säilytyspussit Biltema
Taulut Desenio

Jolla on tyylikäs, jykevä ja kotimainen lastensänky. Se on jatkettava, ja patjakoko on 75cm x 130-200cm. Kestää siis hyvin aikaa, ja lapsen kasvua, monet vuodet. Se sopii hyvin skandinaaviseen sisustukseen, ja siihen saa jos jonkinlaisia lisäosia, esim. sängynpääty, vuodelaatikko, reunaeste, jos tarpeen. Tätä voi myöhemmin jatkaa myös kerrossängyksi, mutta pohditaan sen tarpeellisuutta sitten joskus parin vuoden päästä.

Poikamme on nukkunut nyt reilun viikon omassa huoneessa. Hän on nukkunut siellä todella hyvin, eikä ole pyrkinyt pois sieltä, tullakseen meidän väliimme (mitä ehkä itse hieman jopa toivoinkin :D).
Voi kuinka pieni poikamme näyttää niin jo suurelta tässä sängyssä! Mihin ihmeeseen viimeiset kaksi vuotta oikein hurahtivat??

Lisää taaperon huoneen sisustuksesta ensi viikon aikana!

//Our son is now sleeping in his own room, in his new big bed. How heartbreaking in a way is that! Such a big boy already <3