1. Adventti


Hyvää ensimmäistä adventtia ja sunnuntaita! Menipäs taas viikonloppu nopeasti. 

Pitsaperjantaita kutsuimme viettämään kanssamme naapurit. Ihanaa kun niin mukavia tyyppejä asuu ihan vieressä! Lauantaina osallistuimme appiukon hirviporukan järjestämään hirvikeittolounaaseen. Se on paikallinen perinne, joka kerää maistuvan sopan ääreen myös lähikunnista noin 1400 osallistujaa! Wau! Hienointa on nähdä, että miehet osallistuvat koko "metsästä pöytään" -ketjun eri vaiheisiin, ja kaiken kukkuraksi vielä tiskaavatkin nuorimmista pojista vaariin :)


Ensimmäistä adventtia on vietetty rauhallisen rennosti. Vauveli antoi meidän nukkua jopa seitsemään(!). Noustiin koko porukka, suht hyvin nukutun yön jälkeen, ja hiivittiin villasukilla alakertaan. Viikonloppuaamuihin meillä alkaa jo vakiintuneesti kuulua takan sytytys. On ihanaa kuunnella vauvan kiljahduksia ja kahvin porinaa, kun takassa palaa tuli, ja pöytäkynttilät lepattavat tunnelmallisesti. Mitään en vaihtaisi pois <3

Adventtikynttilänä toimii meillä tänä vuonna musta, moderni kynttelikkö, jonka olen pari vuotta sitten kirpparilta Jyväskylästä ostanut. Langalla sidotut numerot olen ostanut paikallisilta joulumarkkinoilta. Numerosarjalla on jo useamman vuoden merkitty adventtikynttilät.

Pianostakin on pyyhkäisty pölyt usemman kuukauden jälkeen, ja joululauluja on soiteltu jonkin verran. Kyllä tässä joulutunnelmaan ollaan jo hyvin päästy :) Entä te?

Tunnelmallista sunnuntai-iltaa kaikille!

//First advent.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti