Asuntomessujen paras talo

lepakkotuoli
hakola cosy musta olohuoneen pöytä
musta seinä makuuhuoneessa
scandinavian interior
scandinavian interior grey sofa hakola cosy
lepakkotuoli
musta keittiönpöytä hakola woody
scandinavian interior
kaikki kuvat: Honkarakenne

Asuntomessut siirtyvät yhä enemmän nettiin. Moni jättää jo käymättä messuilla sen takia, että haluaa välttää ruuhkaiset jonotukset hikisessa ja seisahtuneessa ilmassa talojen sisällä, ja pettyy kun kokonaisuuksia ei pysty hahmottamaan toisten niskojen takaa. Ja kun asuntomessuilla kun käy niin moni bloggaaja, joiden toinen toistaan kauniimpia kuvia saa ihastella eri sosiaalisen median kanavoissa, tuntuu että parhaimmat palat näkee paremmin tällä tavalla. Monesti useimpia kohteita on saanut ihastella blogeista jo useaan otteeseen, ennen kuin itse ehtii messuille.

Asuntomessujen paras talo valitaan marraskuussa yleisöäänten perusteella, joita kerättiin Asuntomessujen kävijöiltä. Tämän äänestyksen rinnalla on myös ns. varjoäänestys, jossa kaikki, myös ne jotka eivät käyneet fyysisesti messuilla, voivat äänestää Asuntomessujen parasta taloa. Voit siis käydä äänestämässä omaa suosikkikohdettasi täältä. Jos joku teistä lukijoista kokee, että meidän talo oli mieluisin, olemme otettuja ja kiitollisia äänestäsi! :)

Äänestys on voimassa 16.11. saakka.

//Which house is the best of all the Housing Fair 2016 houses? Leave your vote here.

5 kommenttia:

 1. Ihana koti teillä! Voisitko kertoa, miten teidän alakerran wc:n valopeili on toteutettu? Muistelisin, että se ei ollut valmisratkaisu vai oliko? :) Rina

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia <3 ! Sekä alakerran että yläkerran wc-peili on toteutettu niin, että peili on teetetty erikseen johon on liimalla kiinnitetty karmit. Sähkömies kiinnitti ledvalonauhan kiertämään karmia juuri ennen kuin liimattiin kiinni seinään oikealle paikalleen. Kokonaisuudessaan oli edullinen toteuttaa, ja todella kivan näköinen. Itse laitan aina vain peilin takaisen valon päälle, kun siitä tulee kiva tunnelmakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mietinkin, että oliko peilin takana jokin ripustussysteemi vai liimakiinnitys :) osaatko sanoa, mitä materiaalia käytitte karmiin ja mihin värisävyyn päädyitte, entä mihin saitte lednauhan muuntajan piiloon? Olemme rakentamassa omaa taloa, ja toiveena olisi myös koko seinän levyinen valopeilin, juuri tällä toteutustavalla, niin näyttävä ja edullinen ratkaisu tosiaan! Kiitos vielä lisävinkeistä, jos ehdit vastailla :)

   Poista
 3. tarkennus: ledin värisävy :)

  VastaaPoista
 4. Karmi oli puuta, en tiedä sen tarkempaa materiaalia. Emme itse asiassa ehtineet nähdä karmin kuin vilaukselta, niin nopeasti se asennettiin seinään :) Ledin värisävy on muistaakseni 3000K....?

  VastaaPoista