Matto Ellokselta

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. 

Alakerran olohuoneemme sisustus on vielä tyystin kesken. Ainut pysyvä ja varma sisustushankinta on ollut Hakolan Cosy-sohva ja -rahi,  joista pidämme kovasti. Messuaikaisessa stailauksessakin nähty konjakkinahan värinen lepakkotuolikin on meillä edelleen, mutta se hakee uutta paikkaansa itselleen yläkerrasta. Olohuoneeseen on toiveissa divaani, jalkalamppu, sivupöytä, sohvapöytä, kaappeja seinän viereen, tauluja seinille sekä matto. Huh! Pitkä lista!

Meinasin hullaantua Black Fridaysta todella. Sen verran hyviä tarjouksia joka paikassa oli. Vaatteita, astioita, tekniikkaa, tekstiilejä ja huonekaluja. Kaikkea olisin voinut ostaa. Hypettäminen mediassa saa itsessäkin voimakkaita reaktioita aikaan, ja tulee tunne, että on vallan pakko jotain edes ostaa! Mielessä oli ostaa matto olohuoneeseen, yksi näistä matoista Ellokselta. Nämä kaikki ovat ihania, mutta etenkin vaihtoehdot 2. ja 3. ovat erityisen mieluisia. Harmi vain, että ne eivät koonsa puolesta ole tarpeeksi riittäviä olohuoneeseemme.

Vaikka mielessä siintää se valmis, lopullinen olohuone, ja sen mahdollistava ostoslista, on kuitenkin meidän nytkin todella hyvä olla. Edellisestä asunnosta tuli mukaan tummanruskea lepotuoli raheineen, siihen sopiva matto, sekä ne tauluasetelmat saa koottua valkoiselle varastohyllylle. Sohvapöydälläkään emme tee nyt mitään, kun meillä on kaksi rahia ja niiden välissä vauvelin leikkimatto. Ruskea nojatuoli on täydellinen imettämiseen, ja matto imee hyvin puklutahrat itseensä :)

Kaiken ehtii sitten myöhemminkin. Tulee muistaa olla kiitollinen siitä mitä jo on, eikä koko ajan yrittää hamstrata lisää.

//Almost bought one of these nice carpets from Ellos on Black Friday, but then decided to wait a little longer, and cope with our old one :)

4 kommenttia:

 1. Hei!

  Olen seurannut blogiasi, teillä on ihana talo�� Meille valmistui musta puutalo kaksi kuukautta sitten, sisustustyylissä aika paljon samaa ��

  Ostin ruokapöydän alle Jotexilta musta-valko-harmaan Parma villamaton ja yllätyin erittäin positiivisesti laadusta. Sain maton -50% alennuksella ja on paksu, hyvin paikoillaan pysyvä matto. Eikä lähde nukkaa niin kuin Linie Designin Asko Mixed matosta, joka joutuikin tuosta syystä saunatupaan �� Kuvassa tuo Parma näyttää todella pliisulta, siksi itse epäröin tilaamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiitos tosi paljon! :) Musta on hyvä valinta ulkoväriksi, tykkään kovasti. Kiitos vinkistä, täytyypä tsekata tuo Parma-matto :)

   Poista
 2. Jossain sisustusohjelmassa oli vinkki laittaa kaksi samanlaista mattoa vierekkäin: näyttää isolta matolta, mutta on helpompi käsitellä. Ei toki onnistu välttämättä kaikkien kuviollisten mattojen kanssa, mutta valtaosan noiden sun valintojesi kanssa varmaan toimisi hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija vinkistä! Totta, etenkin kaksi ryijymattoa sopisi vallan mainiosti vierekkäin, kun saisi hyvin saumat piiloon. Täytyypä tosiaan harkita tätäkin :)

   Poista