sininen hetki


Meillekin tuli vähän lunta! Ensilumessa on jotain taianomaista, sen tuloa seurailee innoissaan kuin pieni lapsi. Lumi valaisee, kirkastaa, luo tunnelmaa ja tekee joulua. Ja bonuksena, musta talo ei näytä hullummalta valkoista lunta vasten :)

Ihanaa viikonloppua kaikille!

//Blue moment.

2 kommenttia:

  1. Mielettömän kauniit talvimaisemat siellä teillä ja musta väri pääsee todella oikeuksiinsa! Ihanaa kun pidät blogia ja löysin tänne kommenttisi avulla. Mukava seurata miltä oikea elämä siellä messualueella näyttää, ainakin niin paljon elämänmakuisemmalta ja voin vain kuvitella kuinka luonnon läsnäolon aistii vahvasti kaikessa. Tosi jännää muuten kun on päässyt käymään kotonanne messujen takia. Teillä oli tosi kodikasta ja kohden jäi vahvasti mieleen seesteisessä tyylikkyydessään. Leppoisaa alkutalvea ja loppuviikkoa sinne! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Giselda! Olen otettu sanoistasi :) Kyllä, asuntomessujen jälkeen kolkkous on hävinnyt ja tilalle on löytänyt tiensä niin lasten kiljahdukset kuin pyykkivuoretkin, kaikkea elämisen, ihanan arjen, sulouksia kuin kirouksiakin :D Kiitos toivotuksesta, mukavaa kun piipahdit lukemassa blogiani ja oikein mukavaa viikonloppua teillekin!

    VastaaPoista