Varastohylly olohuoneessaRakentamisen aikana kävin lukemattomia kertoa K-raudassa, Biltemassa, Bauhausissa ja muissa putki/sähkö/naula/mistä saa pensseleitä -kaupoissa. Purkkeja, ruuveja, metalliosia, muoviputkia, laudan pätkiä ja WC-pytyn kansia vilisi silmissä. Mutta kun tarpeeksi monta kertaa käy, ja joskus jopa ajan kanssa (yleensähän rautakauppaan mennään aina kamalalla kiireella, nyt sitä jotain, ja vähän äkkiä, hommat seisoo ja työmiehet odottaa!), alkaa nähdä purnukoiden taa. Kauniita hyllyjä, värejä ja laattoja. Pelkistettyä, yksinkertaista, ja siksipä tyylikästä.

Varastohyllyt ovat aina kiehtoneet minua sisustuksessa. Ensimmäisessä omassa opiskelijakämpässäni oli metallinen varastohylly keittiön jatkeena, ja nyt vuosien jälkeen, jälleen varastohylly uudessa kodissani, olohuoneessa! :) Tämä Ikean valkoinen varastohylly toimi stailauksessa messujen aikaan yläkerran aulassa, ja sai muuttaessamme väistyä pianon tieltä. Ennen kuin pohdin rauhassa millainen säilytysjärjestelmä olohuoneeseen tulee, toimii varastohylly erilaisten asetelmien, lehtien, lelujen ja kynttilöiden asemapaikkana. Mikäli loppusijoituspaikka on varasto, ei sekään ole huono paikka sille :D

//Warehouse shelf in the living room.

4 kommenttia:

 1. Pelkistetty ja yksinkertainen toimii aina! Niinkuin tuo hylly. Voisin ehdottomasti laittaa tuollaisen meillekin, kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä Ikean valkoinen hylly on myös hyvin jykevä ja raskas, joten tätä ei välttämättä tarvitse kiinnittää seinään. Voin suositella!

   Poista
 2. Tyylikäs! :) Ja ihanat ruukut noilla kasveilla! :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Mustat ovat Ikeasta, ja valkoinen kirpparilta :)

  VastaaPoista