Adventtikynttilät
1. / 2. / 3. / 4. / 5. 

Kun ensimmäinen adventti on jo tänä sunnuntaina, on aika etsiä adventtikynttelikkö muuttolaatikosta. Tarvitaan ilmeisesti kokonainen vuosi eri vuodenaikoineen ja juhlineen, että saamme kaikki tavarat purettua ja paikoilleen? Todennäköisesti kyllä. Samalla paljastuu, mitä kaikkea tavaraa kiireessä, väsyksissä ja etenkin vauvapunpulin hormoneilla heitin pois, ja mitä tuli edelleen säilöttyä? :D

Koska meillä on nyt tilaa ja tasoja enemmän kuin edellisessä asunnossa, aion silmäillä alennusmyynneissä jo ensi vuodelle toisenkin adventtikynttelikön. Silmääni viehättää edelleen mustat yksityiskohdat kontrastina valkoisille hirsiseinille, joten mustia kynttelikköjä tähänkin kollaasin tuli reilusti. Granitin (3.) harmaa, perinteistä adventtikynttelikköä ulkomuodoltaan kunnioittava, on kyllä myös todella suloinen. Ehkä tuo perinteinen, mutta päivitetty muoto, tekee siitä niin haluttavan? Toisaalta kannatan sitä, että tavarat ovat monikäyttöisiä, joten todennäköisesti moderni haarakynttilä päätyy ostoskoriini. Minulla on myös mielessä yksi kynttelikkö, joka ei ole kuvassa, mutta jota olen halunnut jo kauan...Sellainen teräksinen, moderni klassikko, muotoutuva ja saksalaista designia. Osaatko arvata? :)

Oletteko te hullaantuneet Black Fridaysta, vai odotatteko perinteisiä joulun jälkeisiä alennusmyyntejä?

//Advent lights collage.

2 kommenttia:

  1. Teillä ihana talo�� sisustus sopii hienosti talon henkeen, ei liikaa elementtejä antaa tilaa talon arkkitehtuurille. Pidän kovasti! Adventtikyntteliköksi olisi hyvä vaihtoehto myös Iittalan Allas, musta, valurautainen, yksinkertainen. Tunnelmallista Joulunaikaa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kovasti! :) :) Joo, Allas on myös upean yksinkertainen, mutta vaikuttava! Kiitos samoin, lämmintä joulua sinullekin!

    VastaaPoista