DIY // Pilkullinen seinä
Tuumasta toimeen, sanoi mummo lumessa ja tämän perheen äiti, kun hetken omaa aikaa sai. Muutaman minuutin pohdinnan jälkeen löysin itseni muokkaamasta tulevaa taaperonkin makuuhuonetta armottomalla inspiraatiolla, energialla ja fengshuita hivelevällä keskittymisellä. Muutaman tunnin jälkeen makuuhuone sai melkoisen muutoksen, ja en voinut olla itseeni tyytyväisempi. 

Kaikki lähti liikenteeseen tuosta kirpparilta löytyneestä VM-Carpetin pyöreästä beigestä matosta, joka oli se ensimmäinen pohdittu uusi hankinta muuttuvaan makuuhuoneeseen. Erinomaisessa kunnossa oleva matto köyhdytti minua vain 20 euroa, ja se on juuri sopiva luomaan kotoisaa fiilistä ja jatkamaan vaaleaa sisustuslinjaa. Lasten makuuhuoneeseen haluan enemmänkin maanläheisiä sävyjä, kuin jyrkkää mustavalkoisuutta. Musta väri toimii kuitenkin pienissä määrin upeana kontrastina, ja muistin että olin ostanut liitutaulutarrarullan erääseen toiseen DIY-projektiin (joka ei koskaan toteutunut). Eipä aikaakaan, kun leikkelin pyöreitä paloja leikkurilla, joka aikoinaan ostettiin hääkoristeiden tehtailuun.

Sitten vain sommittelemaan sopivan rennolla kädellä pilkut seinille. Valmista! Tuli niin hieno! Huoneeseen tuli välittömästi kotoisampi fiilis, verrattuna aikaisempaan, pelkkään valkoiseen seinään. En halunnut pilkkuja liikaa, vaan jätin aika suuret etäisyydet niiden väliin. Mielestäni toimi näin paremmin, tuon kokoisilla, suurehkoilla ympyröillä. Ylijäämästä tein vielä "vuoret" vaatekaapin oveen.

Muutakin muutosta sain aikaan. Siitä lisää myöhemmin :) Nyt, oikein leppoisaa sunnuntain jatkoa!

//DIY polka dot wall.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti