Mökkikeittiössä

 *Yhteistyössä Orthex

Loma, loma, L-O-M-A! Ihanaa olla lomalla!

Lomalla parasta on kiireettömyys, vapaus valita tekemisensä ilman aikataulua, kesästä nauttiminen sekä mökkielämä. Meidän ensimmäinen lomaviikko meni puutarhahommissa, 1v. juhlien järjestämisessä sekä vietossa, kavereiden treffaamisessa sekä Amerikan sukulaisten tapaamisessa. Vaikka juhlien järjestäminen aina pientä kiirettä ja stressiä teettää, oli ihanaa kestitä vieraita uudessa kodissamme sekä nauttia siitä miten istuimme yöhön saakka terassillamme hyvässä seurassa. Nyt kun juhlahulinat ovat takanapäin, voimme suunnitella loppulomaa sekä tietenkin mökille menoa.

Kuten juhannuksen jälkeen kerroinkin, saimme Orthexilta uusia tuotteita sekä mökkimme saunaan mutta myös keittiöön. Etenkin tuotteet keittiöön sopivat tänne hienosti ja saimme samalla järjestettyä kuiva-aineita nyt paremmin esille.Orthexilta yhteistyössä saadut muoviset säilytyspurnukat sopivat hienosti kuivien aineiden säilytykseen mökillä. Säilytystila kun on rajallinen, ja silloin tällöin kaapin perällä tungetut pussit unohtuvat unholaan kun ne eivät ole esillä ja helposti havaittavissa. Mutta nyt nämä yksinkertaisen tyylikkäät purkit voi nostaa mökin keittiömme avohyllyille. 


Kodissamme kun on kaikki piilossa kaapeissa, ja keittiömme modernin yksinkertainen, voi mökkikeittiössä olla tarvittavat keittiötarvikkeet sekä -tuotteet esillä. Orthexin purkit pitävät myös kosteutta pois, mikä on joskus keväisin ja syksyisin ongelmallista kuivatuotteiden kanssa. Näitä on monen kokoisia, joten koko kuiva-ainekaapin saa organisoitua näiden varassa!Lomalla on lupa ottaa rennosti myös ruoanlaiton kanssa. Grillaamme mökillä päivittäin hiiligrillillä, josta tulevat parhaimmat ja maistuvimmat grilliruoat. Mutta yleensä lounasaika tulee kuin yllättäen, kun kaikilla on jo kiljuva näljä. Silloin on helpointa vain heittää nuudelit kasariin ja kanafileet sipulin kanssa paistinpannulle. Nopeaa, helppoa ja maukasta!


Kiitokset Orthexin, nyt saunan lisäksi saimme myös keittiöön uudet hienot säilytyspurkit sekä uudet pannut ruoanlaittoon. Tuotteita löytyy kauniin värisiä, skandinaavisen tyylikkäitä ja yksinkertaisia niin saunaan, keittiöön, pihaan, ja kotiin muuallekin, joten käy tutustumassa nettisivujen kautta näihin kaikkiin mahdollisuuksiin!

//Cottage kitchen update, thanks to Orthex!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti