Life lately: Kesäkuu

Loma vie lomailijaa, ja aikaansaannokset sen kuin vähenevät alun kiireiden jälkeen. Huomasin (jälleen) etten ole tehnyt koostetta puhelimen kuvavirrasta kesäkuulta. Tässä siis kuvia, suoraan puhelimesta, käsittelemättä:


Kesäkuun alussa männyn siitepöly jätti uuden värin mustaan ruokailuryhmäämme ulkona. No, kesäkuun alussa oli niin kylmä, että oikeastaan istuimme tosissaan ulkona ruokailemassa vasta kesäkuun lopussa, joten pölyt saivat rauhassa kasaantua :D


Fiilistelin ja pohdin kesän sisustushankintoja, joita on tullutkin tehtyä jonkun verran. Enemmänkin olemme viimeistelleet niitä kauan mielessä olleita muutoksia tai kaivaneet jo aikaisemmin ostetut tavarat viimein pois ostoskasseista.
Ihana Seinäjoen Törnävänsaari! Miltei päivittäinen lenkkeilyn kohdemaasto alkoi valmistautua Provinssiin. Ellette ole ikinä käyneet Provinssissa, voin kertoa että taidetta ja kulttuuritempauksia on tuotu yleisölle yhä enemmän joka vuosi. Yllätyksellistä, outoa, perinteistä, maanläheistä sekä oivaltavaa kulttuuria. Kaikkea sitä löytyy Provinssista musiikkitarjonnan lisäksi. 


Jokapäiväiset lenkkeilyt jatkuivat ahkeraan, sillä kolea säähän tarkoittaa raikasta eli erinomaista ulkoilusäätä! Mielessä alkoi olla haikeus, myös näitä rauhallisia kesän aamulenkkejä kohtaan, jotka syksyllä jäävät pois arjen koittaessa...Mökillä viimeisteltiin varaston muutos makuuhuoneeksi. Oi että siitä tuli niin hieno, että olen vieläkin ihan fiiliksissä!


Ihmeteltiin lintuja...


Suunnittelin kesäteatteriin menoa...


Ja kuvasin kun hurjimmat heittivät talviturkin pois pommilla!


Pihahommia tehtiin aika lailla kesäkuun alussa niin paljon, että terassille taidettiin istahtaa kunnolla ehkä kaksi kertaa? ;D


Vaikkakin koleaa, niin erittäin valoisaa ja kun sitä aurinkoa viimein tuli esiin, makuuhuoneemme oli aika lailla paahteinen. Niinpä kotiutin pikimmiten Ikeasta pimennysverhot, jotka ovat osoittautuneet mainioiksi.


Bring the outside in.
Kesäkuun huipennuksena kuitenkin mökkijuhannus! No other words needed.Ja niin päästiin takaisin kotiin viettämään viimeistä viikkoa kahdestaan tämän palleron kanssa, ennen kuin iskän loma alkoi, ja kesäkuu kääntyi heinäkuuksi <3

//Life lately: June

0 kommenttia:

Lähetä kommentti