let's talk about windowsKaikki avattavat ja kiinteät ikkunat ovat yhtä lukuunottamatta paikoillaan. Liukuovet vielä puuttuvat, jotka tulevat olohuoneesta mentäessä terassille. Ikkunat tilattiin Piklakselta ja olemme niihin erittäin tyytyväisiä. Saimme tilattua ikkunat normaalia leveämmällä ikkunakarmilla, joka tuo niihin näyttävyyttä. Leveän karmin ansiosta ikkunoiden ulkopinta on samassa tasossa ulkopinnan hirren kanssa tuoden ulkonäköön modernia ilmettä.


Ikkunoiden ulkokarmit ovat säänkestävää alumiinia ja sisäpuolen karmit puuta. Karmit ovat ulkopuolelta tummanharmaat, melkein mustat (RAL 7021), ja sisäpuolelta valkoiset. Ainut poikkeus on ruokailuerkkerin ikkuna, joka on myös sisäpuolelta tummanharmaa.


Ruokailuerkkeri muodostaa "kuution", jota muotoa tullaan sisustuksessa väreillä, valoilla sekä huonekaluilla korostamaan vielä entisestään. Tämä ruokailuerkkerin ikkuna onkin talon suurin ikkuna, josta on hyvät näkymät pihalle. Haaveilemme ikkunan eteen puuta, ja siihen roikkuvaa lintulautaa, josta voisimme seurata eri tipujen elämää.  Tunne lintusi -bongausta arjen pieneksi iloksi! ;D
Tässä näkymää sisäpihan puolelta. Alakerrassa suuret ikkunat ovat kiinteitä ikkunoita, ja ruokailuerkkerin vasemmalle puolelle tulevat liukuovet. Jokaisessa makuuhuoneessa, kuten myös kodinhoitohuoneessa, suihkussa ja vessassa ovat avattavat ikkunat. 

Ikkunoiden karmit ovat mustat.... 
Katto on musta...
Osaatko arvata talomme ulkovärin?