life lately, according to my phone


Ajoitimme kesälomamme siten, että voimme työskennellä rakennustyömaalla koko ajan. Toisaalta oli jotenkin huojentavaa tällaiselle "näe/tee/koe sata asiaa" -lomailijalle, että lomapäivien ainoa pakollinen toiminta oli olla raksalla hyödyksi. Niinpä saatoin olla stressaamatta ja suunnittelematta mitään, ja saada loistavaa vastapainoa toimistotyöhön konkreettisesta tekemisestä.

Lomapäivien hiusmuoti on noudatellut hyvin pitkälle kuvassa näkyvää tyyliä. Ripsiväriäkin on tullut käytettyä loman aikana ehkä viisi kertaa. Tyyli on ollut oikein osuva, sillä päiviin on kuulunut rakennusten pohjamaalausta nosturia apuna käyttäen, loputonta tontin siivousta ja tavaroiden siirtelyä paikasta toiseen.

Mukavan yksinkertaista lomailua siis. Väliin mahtuu toki täysin toimettomiakin päiviä, ystävien ja perheen tapaamista, päiväreissuja maakuntaan, sekä piipahdusta mökille ja mustikkametsään. Myös sisustussuunnittelu on tarkentunut OMAdesignin kanssa yhteistyössä kiintokalustesuunnitelmien sekä materiaalivalintojen osalta.

Vielä viikko lomaa jäljellä ja tehtävänä varaston villoittaminen.
Mukavaa elokuuta sekä arkeen paluuta kaikille!