round #1 (almost) finished
Pikaiset terveiset tontilta! 

Viime viikonloppuna maalasin valehtelematta 30 tuntia. Maalausmaratonin jälkeen, ranne puuduksissa, kädet ja kasvot mustia einiinkauniita kauneuspilkkuja täynnä, jalanpohjat seisomisesta ja tepastelusta telineille sekä nosturissa hellinä, mutta suurta voittajatahtoa uhkuen, ajattelin, että olipa tyhjentävä kokemus. Raksarealismin hyvä korvike mindfulnesille. Antaa pensselin liukua hirren päällä, keskittyä hetkeen, ja antaa ajatusten tulla ja mennä...

Mr. Markki on tänään työreissussa, joten pidin myös vapaaillan ja omistin aikaa itselleni. Oli ehkä jo aikakin repiä perjantaista saakka ollut ponnari hiuksista pois ja siistiytyä. Tänään nimittäin peilistä katsoi aikamoinen Rölli! Ja mustien pilkkujen kuuraus ihosta saa jatkoa, sillä olisi mukava saada mahdollisuus pukeutua muuhun kuin pitkähihaiseen paitaan seuraavien päivien aikana :)

Kävin iltalenkillä napsaisemassa kuvia ajankohtaisesta tilanteesta, ja tässä teille muutama niistä kertaalleen maalatusta saunasta. Lisää maalauskuvia luvassa myöhemmin. Round #2 coming up!