kevät saapui keittiöön

mustavalkoinen keittiö
white tulips

Saimme viikonloppuna vieraaksi rakentajapariskunnan, joka on valinnut tulevaksi kodikseen meidän talon! Tai siis, Honkarakenteen Markki -malliston talon, joka on lähestulkoon kopio talostamme :) Aivan mahtavaa, että joku tykästyi niin paljon kotiimme, että haluaa lähtemään rakentamaan samanlaisen itselleen.

Jos olette rakentamassa, ja teillä on mahdollisuus tutustua samanlaiseen talomalliin, käyttäkää ihmeessä mahdollisuus hyväksi. Mittasuhteet, tilojen käyttö kalustettuna, ikkunoiden näkymät, ja huonekoot kaikki näyttää todellisessa tilassa niin toiselta ja erilaiselta, kuin koskaan pystyisi kuvittelemaan pelkkien pohjapiirrosten avulla.

Pariskunta toi tullessaan mielettömän upean, muhkean tulppaanikimpun, jota olemme ihastelleet koko viikonlopun. Kiitoksia paljon kimpusta ja vierailusta! Kevät saapui kertaheitolla keittiöömme kimpun myötä. Tästä keväisestä tuulahduksesta innostuneena karsin jopa ne koristevalot pois, että alakertaan tulisi mahdollisimman keveää ja raikasta.

Tsemppiä rakentamiseen! Toivottavasti pääsemme vastavierailulle kun teidän talonne on valmis. Olisi erittäin mielenkiintoista nähdä millaisiin ratkaisuihin te päädyitte mm. sisustuksessa.

//Beautiful tulip bouquet in the kitchen.

2 kommenttia:

  1. Suurkiitos teille! Monia ajatuksia ja ideoita sai vierailu aikaan. Noin vuoden päästä nähdään sitten lopputulos, tervetuloa sitten meillä käymään!

    VastaaPoista
  2. Eipä kestä! Kuten sanottua, olette lämpimästi tervetulleita uudelleenkin vielä rakentamisen aikana. Itse muistan vielä hyvin kuinka monista pienistäkin yksityiskohdista yritti googlettaa inspiraatiokuvia ja tietoa, miten muut ovat ko. kohdan toteuttaneet. Energistä kevättä teille! :)

    VastaaPoista