Kiitollinen vuodesta 2016

Hei! Ja hyvää uutta vuotta 2017! Toivottavasti olette saaneet viettää kivat joulun ja uuden vuoden pyhät. Palasimme eilen Rukalta, jossa vietimme kokonaisen viikon yhdessä koko perheen kanssa, juhlien sekä pyöreitä täyttänyttä äitiäni että uutta vuotta. Viikko vierähti hurjan nopeasti! Mökki oli ihanan tunnelmallinen, lapin luonto lumoava kuten aina, jokaiselle päivälle löytyi eri aktiviteetti, ja hyvää ruokaa riittämiin. Pidin sekä bloggaus- että some-taukoa, ja rajoitin puhelimen käyttöä minimiin. Teki hyvää, ja koska seuraa sekä actionia oli koko ajan paljon, en juurikaan huomannut ehtiväni kaipaamaan uutis- ja kuvavirtaa eri sosiaalisen median lähteistä.

Kirjoitan vielä tällä viikolla meidän reissusta enemmän, mutta sitä ennen kerron, mikä oli meille parasta vuonna 2016. Mitkään sanat tai teot eivät riitä ilmaisemaan miten kiitollinen olen viime vuodesta.

kuva: Jenni Ketelä


Oman lapsen syntymä on kallisarvoisin, odotetuin, rakastetuin, ihmeellisin ja suurin onni mitä ikinä ihmiselle suodaan.  Olen ikuisesti kiitollinen omasta lapsesta. Kunnioitan äitiyttä mitä suurimmissa määrin, ja sitä että se myös minulle suotiin. Äitiys monimutkaistaa ja yksinkertaistaa. Voimaannuttaa ja kuluttaa. Äitiyteen kuuluu kaikki maailman tunteet, ja koet ne voimakkaampina kuin koskaan. Pelkäät ja murehdit pahinta, ja samalla maailma näyttäytyy kauniimmalta ja paremmalta paikalta. Olen täysin haltioissani ja niin rakastunut tuohon pieneen palleroon, joka tänään on tasan puoli vuotias. Sanomattakin on selvää, että juniorin syntymä oli vuoden 2016 paras tapahtuma. 

Mikään materia, esine tai rakennus maan päällä ei ole merkityksellisempi kuin oma lapsi. Silti vuoden 2016 toinen ihana meille tapahtunut asia oli oman kodin valmistuminen ja siihen muuttaminen +1 -kokoonpanolla. Useamman vuoden haaveilu, ja kolmen vuoden konkreettinen suunnittelu- ja rakennustyö saatiin päätökseen deadlineen mennessä. Kotimme paljastettiin monille muillekin ennen meidän sinne muuttoa, koska kotimme oli yksi Seinäjoen Asuntomessujen kohteista. Messut saivat aikaan hieman ristiriitaisia tunteita, mutta päällisin puolin ihan hyvä fiilis tapahtumasta jäi. Muutto kotiin elokuussa oli kauan odotettu juttu. Vei useita viikkoja kotiutua, ja uskoa, että olemme vihdoin ja viimein päässeet kotiin. Olemme edelleen tyytyväisiä kaikkiin ratkaisuihin, ja onnistuimme mielestämme vallan mainiosti päätöksissä arkkitehtuuriin, materiaaleihin, ja sisustukseen liittyen. Onnistuneen kotimme takana oli loistava suunnittelutiimi, ja aivan mahtava talkooporukka, joista molemmista olemme todella kiitollisia!

Skoolatessamme uudelle vuodelle Rukalla perheeni kesken, äitini toivoi maljapuheessaan hieman rauhallisempaa vuotta 2017 :D! Ilmeisen vauhdikas vuosi oli myös perheillemme, jotka hiki otsalla sekä seurasivat että työhanskat kädessä osallistuivat meidän touhuihin. Ja kyllä äiti, voin luvata hieman rauhallisempaa tätä vuotta. Tämä vuosi omistetaan kodin sisustamiselle, sekä palleron kasvun seuraamiselle. Laadukkaalle perhearjelle. Hitaampaa, rennompaa elämää. Vuodenaikojen seuraamiselle ikkunoista. Pitkille keskusteluille ystävien kanssa kahvikupposen ääressä. Rentouttavia saunailtoja. Paljon lenkkeilyä. Soutelua ja kalastelua järvellä. Uusien sohvatyynyjen hamstrausta. Oivaltavaa puutarhanhoitoa. Uusia ruokareseptejä ja monipuolisempaa kokkailua. Täytekakkujen tekemisen opettelua, vaikka hampaat irvessä. Ja -5kg painosta, kuten aina, jo vuodesta 2000 lähtien :D

//Best of year 2016.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti