Takkatason somistus


Takan oikealle puolelle jää taso, joka on toiminut jo lyhyen ajan sisään istuimena, tarjoilupöytänä sekä kynttilöiden valtamerenä. Taso tasapainoittaa massiivista takkaa, ja tuo oivaltavaa sisustuksellista sisältöä muuten ehkä tyhjänä olevaan nurkkaan. Taso tehtiin puisen rungon päälle kevytharkoilla, joita sai kirjaimellisesti nostaa kahdella sormella ilmaan! Nopeasti ja helposti rakentamisen näyttävyyttä. Kevytharkot kuitenkin kestävät istumisen, testattu on! Belle Art toteutti tason pintakäsittelyn, joka on eläväisen harmaa. 

Niin kauan kuin meillä ei ole vielä tasoja seinässä, ei tauluja naulata seinään. Joten tason päällä on meneillään yleensä vaihtuva taulunäyttely, kera eri somistusten. Takka on keskeisellä paikalla olohuone/keittiötilassa, ja on kiva, että katse kiinnittyy myös tasolla oleviin asetelmiin. Kiva kun on jotain nätiksi laitettua nurkkaa, kun muuten on vielä niin keskeneräistä!

Eilen nostin pihalta ison mustan lyhdyn taulun tilalle. Ajatuksena polttaa kaikki jäljellä olevat pöytäkynttilät loppuun. On muuten kivan näköinen, tuollainen massiivinen ulkolyhty myös sisällä :)

//Fireplace side decoration.

2 kommenttia:

  1. Kirja- ja lehtipinot miellyttävät myös omaa silmääni sisustuselementtinä! Teidän koti näyttää muutenkin ihanan kotoisalta.
    Kivaa helmikuun jatkoa Markkiin! :)

    http://www.idamariaankkuri.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi! Mukavaa kevään odotusta sinulle! :)

    VastaaPoista