Olohuoneen uusi matto

harmaa ryijymatto

Uusi mattomme olohuoneessa! Päädyin valitsemaan Elloksen Marrakesh-maton. Ihanan muhkea ja pehmeä, lämmin matto. Väri on todella hyvä, ja mätsää hyvin Hakolan vaaleanharmaaseen Cosy-sohvaan. Eläväinen väri, joka hieman muuttuu päivän valossa ja varjoissa vaaleanharmaasta tummanharmaaseen. Matto on turvallinen lapsiperheisiin, sillä se ei aiheuta allergisia reaktioita, koska siinä ei ole haitallisia kemikaaleja. Sopii siis hyvin vauvalle kuolaamiseen ja ryömimisen opetteluun, jossa haetaan nokan kautta lattiasta vauhtia :D Lisäksi matto on helppohoitoisempi kuin villamatot, sillä tahrat voi hinkata pois märällä vaahdolla.

Plussaa suuresta koosta (200x290), tummasta väristä (ei näy mustikkasosepuklut), ja mukavuudesta!

Pohdin mattoasiaa aikaisemmin tässä postauksessa.

//New carpet in the living room.

2 kommenttia:

  1. Hei, Mulla on ollut kohta vuoden tämä samainen Marrakesh matto, väri vaan eri. Nyt rupesin pohtimaan sen pesettämistä, ja huomasin pesuohjeesta ettei sitä saisi vesipestä. Ootko käyttänyt omaasi pesulassa ja onko sitä vesipesty? :)

    VastaaPoista
  2. Hei! Pahoittelut, että vastaan vasta nyt! En ole vielä pesettänyt tätä mattoa kertaakaan. Nyt ajattelin sen tänä talvena lumipestä, ja ehkä koitan sitä ensin itse vesipestä kesällä. Meillä matto likaantuu sohvan edestä, missä pidetään jalkoja maassa. Harmi että pesetys on niin kallista! Miltei saisi uuden maton sillä hinnalla...

    VastaaPoista