Tyyliä kylppäriin


Hei! Se on keskiviikko jo! Hurjan nopeasti mennyt taas viikon alku. Meillä kaikki vielä hieman yskii Rukan reissun tuliaisena, ja tuntuu ettei vielä ole ihan täydessä terässä. Onneksi vauvelille ei tullut juuri vuotavaa nenää ja pientä köhää kurjempaa. Korvatkin varmuuden vuoksi jo käytiin näyttämässä, ja puhtaan paperit tuli. Toivotaan, että pian olisimme jälleen kaikki terveitä ja täydessä terässä. Kurjaa tällainen puolittainen sairas/terve -olo...

Kuvassa yksi joululahjoistamme rakkaalta ystävältä, kummityttöni äidiltä. Mahtavan yksinkertaiset mustan väriset purkit, käsisaippua sekä -rasva. Täydelliset. Ihanaa kun kaverit tuntevat jo oman makuni näin hienosti! :) Kunpa kaikkiin kodin päivittäistavaroihin, siivousvälineisiin ja purnukoihin tulisi "black edition" -mallistot, niin tämä mamma kiittäisi!

Mukavaa päivän jatkoa!

//Perfect hand soap style. 

4 kommenttia:

 1. Onpas vain kivat. Ajattelin tilata meille Dermosilin shampoon ja hoitoaineen, ne näytti olevan mustissa pumppupulloissa :) me like!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nämä on kivat! Hyvä että yritykset ymmärtävät muotoilun ja tyylikkyyden päälle :)

   Poista
 2. Todella kauniit pullot. Meikäläinen joutuu kyllä tinkimään tyylistä, kun olen onnistunut löytämään maailman parhaat ihonhoito tuotteet ja saippuat, jotka pitävät ihon hyvänä näin talvellakin.
  Meillä selvittiin viimein influenssasta. Onneksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole vielä käyttänyt näitä niin pitkään että tietäisin sanoa laadusta. Ja tottahan se on, ihonhoitotuotteissa kannattaa satsata siihen merkkiin joka on itselle paras! Onneksi influenssa on ohi. Mieheni sairasti sen ollessani raskaana, ja jouduin evakkoon vanhemmilleni reiluksi viikoksi. Mies päätti kerran influenssan sairastaneena hankkia nyt joka vuosi rokotteen. Niin kurjaa se oli ollut!

   Poista