Monitoiminen kodinhoitohuone

Kodinhoitohuone on nimensä mukaisesti kodin monitoimihuone, jossa säilytetään, siistitään, hoidetaan, huolletaan ja ratkotaan. Meidän kodinhoitohuoneesta löytyy kaikki kodin tekstiilit, kynttilät, lääkkeet, lamput, siivousaineet ja -välineet sekä kodinkoneet pyykin pesuun, silitykseen ja huoltoon. 

Uudessa kodissamme on todella tilava kodinhoitohuone edellisiin asuntoihin verrattuna, ja runsaasti laskutilaa. Niinpä kodinhoitohuoneeseen oli luonnollista sijoittaa myös vauvan hoitopiste. Koska oleskelemme suurimman osan ajasta alakerrassa, on hoitopiste siellä käytännössä kätevämpi kuin yläkerrassa. Hoitopisteelle mahtuu kaikki tarpeellinen hoitoalustasta sinkkivoiteeseen. Ulosvedettävät laatikostot tason alla sisältävät kaikki vauvelin vaatteet ja tarvikkeet. 


Kodinhoitohuone on yleensä kuin pommin jäljiltä, mutta aina sinne yksi vauva mukaan mahtuu :)

Tämän vuoden teema on järjestys ja organisointi, ja kodinhoitohuone saa siitä varmasti osansa. Parempaan, siistiimpään arkeen vuonna 2017!

//Our utility room.

2 kommenttia:

  1. Hei, tuo hylly kannattimineen mistä se on olisi täydellinen meidänkin kodariin mustilla?

    VastaaPoista
  2. Hei! Mustat hyllynkannattimet ovat House Doctorin Apart, tilattu omashop.fi. Puimen hylly on paikallisesta k-raudasta 😊

    VastaaPoista