Kesäinen makuuhuone

Hiphei! Keskikesän juhla, juhannus, on juhlittu ja kotiin jälleen saavuttu. Vaikka sää oli taas perinteisesti viileä, jokaisesta hetkestä mökillämme nautittiin todella. Ruokaa oli älyttömät määrät, sauna oli kuumana vähän väliä, järvessäkin uskallettiin kastautua ja markkinoilla käytiin myös.

Oli kiva myös palata kotiin. Yksi mukavin juttu reissun jälkeen on mennä nukkumaan omaan sänkyyn! Makuuhuoneeseen on luotu kesäisempää ilmettä vaaleammilla tekstiileillä.

Meillä on ollut miltei koko talven käytössä Balmuirin ihanat pellavaiset tummanharmaat pussilakanat. Kangas on ihan mielettömän laadukasta, tiheään kudottua, jykevää pellavaa. Alkukarheus kesti pidempään kuin mitä meillä oli kokemusta aikaisemmin pellavalakanoista, mutta nyt ovat jo ihanasti pehmentyneet. Kangas on niin paksu, että niitä ei saa mitenkään kuluttua puhki. Lakanat seuraavat meitä varmasti vanhainkotiin saakka :)

En omista montaakaan pussilakanaa. Olen aina ajatellut, että parempi kaksi tai kolme laadukasta kuin kaksi laatikollista. Niin myös lakanoiden kohdalla.  Tummasävyisen talvikauden jälkeen kokeilin kuitenkin miten valkoinen pellava, puuvilla ja villa muuttaisivat makuuhuoneen ilmettä. Ja kyllähän valkoinen ehdottomasti raikastaa!  Heti tuli kesäinen fiilis, ja muutenkin pirteämpi olo tällä värityksellä.

Sitten kun vielä saisi vaatekaappiinkin valkoista sen ainaisen mustan ja harmaan rinnalle....Täytyypä suunnata ensi viikolla alekaupoille, josko löytyisi joku ihana valkoinen pitsinen kesäunelmapusero :)

//Bedroom makeover with white textiles.