Puutarha kesäkuussa

Juuri kun ylitsemme pyyhkäisi todella rankka sadekuuro, aloin lohduttautua etsimällä parin viikon takaisia ottamiani kuvia puutarhastamme. Ensimmäinen kesä kun saamme nauttia omasta pihasta, ja seurata miten kasvit kasvavat ja puhkeavat kukkaan. 


Puutarha tehtiin viimeisenä, ihan viime tingassa, juuri ennen messuja. Kiitos talkooväen, ehdimme rakentaa perennalueet, istuttaa kuuset ja männyt, alppiruusut ja sadat taimet muutamassa päivässä. Nurmikko rullattiin paikoilleen kun kaikki muu oli valmista. Itse lähdin näistä puutarhahommista synnytyslaitokselle, työhanskat kädessä :) Annoin ohjeistusta puutarhan viimeistelyyn kuvien ja kertomusten perusteella pieni vastasyntynyt sylissäni <3Kaivoin jälleen terrakottaruukut esille, ja talven tauon jälkeen ne näyttivät jopa paremmilta kuin viime vuonna. Nyt ne olivat jo kauniisti patinoituneet ja muuttuneet vaaleimmiksi. Ruukkuihin istutettiin lobeliaa, lumihiutaletta, murattia, orvokkia, heinää sekä kuunliljaa.


Istutuslaatikoissa jokainen istutettu rivistö on tullut pintaan! Jes jes!


Kirsikka oli ihanasti kukassa kesäkuun alussa..


Ja perennat ovat tänä vuonna levinneet hyvin. 


All in all, tyytyväinen saa olla puutarhan kasvuun! Vaikka kuusia kuoli muutama, ja alppiruusut näyttää piestyltä, niin paljon positiivistakin on tapahtunut :) Kuvailen ja kertoilen puutarhastamme lisää juhannuksen jälkeen!

Mukavaa keskiviikkoa sateesta huolimatta!

//Our garden in the beginning of June.