Life lately: Toukokuu

Kesäkuuta on eletty jo hyvän aikaa, mutta nyt vasta huomasin, että toukokuun "life lately" eli kuvia kännykästäni -postaus on jäänyt välistä :) Tässä siis hetkiä toukokuusta:
Toukokuu alkoi ihanilla vapun katujuhlilla naapureidemme kesken, kun lakitimme "Iso hali" -patsaan. 

Lämpimät auringonsäteet sekä lumisateet vuorottelivat vielä miltei toukokuun puoleen väliin saakka!Toukokuun lopussa tilasin makuuhuoneeseemme pimennysverhot, joihin tänään kävin ostamassa myös tangot. Makkarissamme on länteen suuntautuvat isot ikkunat, joiden ansiosta meillä on kuvankaunis järvinäköala, mutta myös tuskallisen kuuma aurinkoisten kesäpäivien jälkeen. Toivotaan, että pimennysverhot helpottaisivat tätä dilemmaa.


Onhan se ihanaa kun meidän vauva näkee pihalle ihan pienestä saakka, mutta nämä jäljet ikkunoissa ovat kyllä miinuspuoli, johon on täytynyt siisteysintoilijana opetella siedättymään ;D Ikkunoissa läpsyttely on jokapäiväistä, joten en ole viitsinyt vaivata itseäni niitä pesemällä joka välissä. Kun vieraita tulee, laitetaan vain kaihtimet eteen!


Vietin elämäni ensimmäisen äitienpäivän ja olen siitä ikuisesti kiitollinen <3 Meidän vauva on saanut uuden lempinimen: touhupetteri. Ei sekuntiakaan ilman että jotain on meneillään! Suloinen duracellini jaksaa innostua uusista, mutta niin arkisista asioista, kuten jääkaappi, uuni, laatikot ja pyykinpesukone! Ihan huippuja, sanoo hän.

Toukokuussa oli paljon leikkitreffejä muiden lasten kanssa. On kyllä huikeaa seurata, miten lapset ovat niin hurjan kiinnostuneita muista lapsista ja innokkaana tutkivat maailmaa yhdessä.
Mökillä käytiin toukokuussa kahdesti, joka on yhtä paljon kuin käyntikerrat viimeisen kahden vuoden ajalta! Ihanaa että nyt voimme taas mökkeillä rauhassa.. Mökillä aloitettiin toukokuussa valmistelemaan edellisessä postauksessa nähtyä varaston muutosta vierashuoneeksi. 

Toukokuun lopussa myös pohdittiin syksyn kuvioita, sillä uusi haaste odottaa minua elokuun alussa. Olen siitä hurjan innoissani! Siitä lisää joskus sitten myöhemmin :)

Ihan toukokuun viimeisenä päivänä oli sekä minun (30 jotain...? :D) ja mummani 91-vuotis syntymäpäivät. Ihana, ihana mumma <3 Sain mieheltäni lahjaksi liput Provinssirockiin, joten tämä mamma pääsee vähän tuulettumaan! Jee!

//Life lately in May.