Amppelikukka sisälle


Muistan Asuntomessujen aikaan jonkun kommentoineen, että vielä kun saisi taloomme parikymmentä viherkasvia, niin olisi aivan täydellistä! Niinpä, olen aivan samaa mieltä! Viherkasvit tuovat kodikkuutta, elävyyttä, väriä, kontrastia ja hyvää mieltä sisustukseen. Viherkasveilla sisustaminen on ollut trendikästä jo jonkin verran, mutta nyt lisätään vielä niin sanottuja perinteisiä, "mummokukkiakin" kotiin, kaktusten kaveriksi :D Vihersisustaminen on erittäin muodikasta, ja hyvä niin. 

Itsekin haluaisin ostaa meille lisää viherkasveja, ja juuri tällä hetkellä mielessä olisi hankkia amppelikukkia ruokailuerkkerimme ison ikkunan eteen. Ajatuksissa on vaaleassa ruukussa oleva, mustalla kangasnarulla tai luonnonvärisellä juuttinarulla sidottu amppelikukka. Itse kasvi voisi olla hentoinen laskeutuva tai pieni pallomainen kukka. Suunniteltu paikka on todella paahteinen, joten täytyy ensin tehdä taustatutkimusta mikä kukka siinä kestäisi...Että taas ihan itseä saisi syyttää kun kukka kuolee ;D Täytyy siis konsultoida ihan kukkakauppiasta eikä ostaa summanmutikassa ulkonäön perusteella vääränlaista.

Lisää inspiraatiota amppelikukista löydät Pinterestin "Hanging Planter" -kansiostani.

//Inspiration for hanging planters. Thinking to buy one or two.

2 kommenttia:

  1. Heh, se kommentoija taisin olla minä omassa blogipostauksessani jonka tein talostanne :-D kirjoitin että sitten voisin muuttaa suoraan sisään muuttamatta mitään. Teillä on ihana koti!

    VastaaPoista
  2. No mutta niinhän se olikin! Muistin kun muistutit :) Aivan oikeassa olit, koti on paljon parempi viherkasvien ansiosta. Nyt kun mietin, en edes muista miksei kasveja ollut Asuntomessujen aikaisessa stailauksessa...Ehkä ajattelin, että ne eivät selviäisi hengissä ilman läsnäoloani, itse kun olin vastasyntyneen kanssa kotona ja piipahdin messuilla vain muutaman kerran koko kuukautena :) Kiitos kommentistasi! Teillä on myös upea koti! Ihailen myös taitoasi viherasvien kanssa :)

    VastaaPoista