Eteläpohjalaiset blogit


Olen saanut kunnian olla mukana SO-bloggaajien joukossa viime vuoden lopusta lähtien. South Ostrobothnian - eli Eteläpohjalaiset blogit ovat joukko sisustus, lifestyle, DIY, ruoka ja käsityö -blogeja, joissa porukka meidän maakunnasta kirjoittelee elämästään ja tekemisistään suurella sydämellä ja intohimolla.

Minulla itselläni on kattava lista blogeja joita seuraan säännöllisesti. Harvemmin nykyään joka päivä kun 70cm miehen alku vie niin huomiota, mutta noin kerran viikkoon ainakin kahlaan listan läpi. Blogilistassa on reilut puolet sellaisia blogeja, joita olen seurannut jo monia vuosia, ja toinen puolisko vaihteleva joukko blogeja. Blogeja tippuu tai vaihtuu listalta niiden lopetettua, hiljennettyä tahtia, tai koska vain tykkään inspiroitua myös uusista blogeista.

Netti on pullollaan toinen toistaan ihanempia blogeja, ja uusia syntyy ihan mielettömällä tahdilla. Aiheet vaihtelevat laidasta laitaan ja kaikille löytyy varmasti omat mielenkiintoiset blogit. Koska aika ei millään riitä kaikkien ihanien blogien seurantaan, on hyvä tapa vaihdella niitä omassa listauksessa silloin tällöin. Suosittelen tutustumaan uusiin blogeihin, ja hiihtoloman kunniaksi voitte nyt inspiroitua ja tutustua meidän Eteläpohjalaisten bloggaajien postauksista! :)

Käy tutustumassa esimerkiksi näihin blogeihin:
- Lumikallio
- Siskonpaneelisoppa
- Kolmen tähden koti
- Kotini on helmeni
- Keltainen keinutuoli
- Puolitoista kerrosta kotia
- Meidän koti

Nämä kaikki blogit, sekä monta muuta ihanaa, löydät parhaiten facebook-sivuiltamme.

//Check out South Ostrobothnian blogs!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti