Lotta Agatonin koti myynnissä

kuvat ESNY

Huikean taitava, inspiroiva ja kaikkien ihannoima Lotta Agaton muuttaa! Olen ihaillut hänen työtänsä jo pitkään, ja en ole varmaan ainut, joka väittää että hän on Ruotsin (ellei koko Skandinavian) paras sisustussuunnittelija ja stailaaja tällä hetkellä. Hänen tyylinsä on varmaa, sekoitus klassista ja trendejä. Harmonista, luonnonläheistä ja selkeää. Tunnelmallista ja kodikasta mutta särmikästä. Toivottavasti seuraatte häntä jo Instagramissa?

Agatonin aikaisempi kotinsa oli vaalean sävyinen, ja nykyisessä kodissaan hän on käyttänyt taitavasti mustaa ja tummia sävyjä. Jännää nähdä, millaiseksi hänen seuraavan kotinsa sisustus muodostuu. Varmaa on vain se, että myös hänen uuden kodin sisustuksesta tulee mielettömän seurattu, kopioitu ja haluttu. En malta odottaa! 

Agatonin koti on myynnissä ESNY:ssä. Södermalmilla sijaitsevan 87 neliön huoneiston hintapyyntö on 7,5 miljoonaa kruunua. Kannattaa käydä tutustumassa firman sivuihin, sillä siellä on toinen toistaan kauniimpia ja tyylikkäämpiä muitakin koteja myynnissä.

Tiedon Agatonin kodin myynnistä bongasin Välkommen Hem -blogista.

//Great interior stylist Lotta Agaton is selling her home.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti