Pyyhekoukut saunalle


Hellou! Se on meillä hiihtoloma! Pysytellään lomalla nyt ihan vain kotosalla, kun Lapin reissu tehtiin jo vuoden vaihteessa. Nautitaan yhteisistä hetkistä, tehdään hyvää ruokaa, lyhyitä päiväreissuja lähiseuduille sekä miesväki varmaan seuraa urheilua. Paljon vaunulenkkejä, ja ehkä myös hiihtosukset kaivetaan vielä kerran varastosta....?

Ideointi ja sisustaminen eivät kuitenkaan mielessäni koskaan lomaile. Lista tarvittavista tuotteista ja tavaroista lyhenee alkupäästä mutta pitenee loppupäästä :D Hankintalistan kärjessä ovat tällä hetkellä naulakot kodinhoitohuoneeseen sekä saunarakennukseen. 
modern wooden hangers
1. Curve / 2. Dropit / 3. Muuto Dots

Saunarakennuksen värimaailma on tumma, sillä meillä on lattiassa ja suihkun seinissä mattamustat suuret kaakelit. Seiniin on jätetty hirsi luonnolliseen sävyynsä ja tekstiileissä on tällä hetkellä tummanharmaata, sekä Hakolan levitettävässä sohvassa että matossa. Ensimmäiseksi mieleen tulee, että hirsiseinälle tulevat pyyhekoukut voisivat olla puisia ja mustia. Curve-koukku (1.) on kivan yksinkertainen ja tyylikäs. Dropit (2.) sen sijaan ovat muotokieleltään ja sisustuksellisesti erilaisia koukkuja. Mutta aivan ihania! Muuton Dotsit ovat jo lähestulkoon klassikoita, ja ne ovat jo mielessäni olleet pitkään ykkösvaihtoehtona. En kuitenkaan lähtisi sekoittamaan eri kokoisia Dotseja keskenään, vaan ehkä ostaisin vain pienintä kokoa ja laittaisin ne riviin...Jos siis niihin päädytään.


1. Home / 2. Time / 3. Life


Yllä olevat kromiset pyyhekoukut ovat kaikki Smedbon mallistosta. Talossa meillä on kaikki pyyhekoukut ja WC-paperirullatelineet Smedboa. Pidän sen linjakkaasta designista ja kestävästä laadusta. Kromi sopisi myös hyvin saunalle joten nämäkin ovat nousseet puisten naulakoiden rinnalle hyväksi vaihtoehdoksi.

1. Sticks / 2. Granit / 3. Forest

Puuta puulle, eli mielestäni myös puun värinen naulakko olisi omiaan saunan hirsiseinään. Normann Copenhagenin Sticksit (1.) ovat hurmaavan erilaiset ja kiva lisäys sisustukseen. Granitin puista naulakkoa (2.) olen jo katsellut pidempäänkin ja haluaisin sen meille kotiuttaa. Varmasti sille löytyisi paikka jostain huoneesta, ellei sitten saunarakennuksesta! Forest-naulakkoa (3.) myy Omashop.

Kaikki hyviä vaihtoehtoja! Postausta kirjoittaessani kuitenkin selkiytyi ajatus ensinnäkin puisesta naulakosta, ja toisekseen värinä näkisin mustan toimivat selkeänä kontrastina hirsiseinälle. Oletteko samaa mieltä? :)

//Modern towel hangers inspiration.

2 kommenttia:

  1. Täysin postaukseen liittymätön kysymys, mutta koska en googlaamalla löytänyt vastausta niin kysytään nyt näin suoraan :) Juttelin viime kesänä teidän talolla esittelijän kanssa, joka toimitti näitä teidän led-valolistoja. Mikä mahtoi olla kyseisen firman nimi? Esitteenkin keräsin, mutta sen taisin hukata jo matkalla messualueelta autolle :D. Oletteko olleet tyytyväisiä ledvalolistoihinne esim. ruokailutilassa, ja toimisivatko nämä kenties portaikon lisävalona? t:Marika

    VastaaPoista
  2. Hei! Aina saa kysyä suoraan, tottakai! :) Meidän kohteessamme ei ollut ledvalolistojen esittelijää paikalla, ehkä juttelit naapuritalossa? Ainakaan me emme edes tiedä, kuka ne meille toimitti, kun tulivat sähkömiehen kautta :) Ruokailuerkkerissämme on toki valolistat reunoilla, ja olemme niiden valaistustehoon ja tunnelmallisuuteen tyytyväisiä. Kuitenkin emme tajunneet, että valon heijastaminen suoraan ylhäältä alas hirsiseinään ei ehkä ole paras ratkaisu, sillä se korostaa kaikkia epätasaisuuksia. Paremmin siis mielestäni toimii tasaisessa seinässä, eli kivi/kipsilevy yms.

    VastaaPoista