Kori leluille

1. Clas Ohlson
2. Ikea
3. Jysk
4. Omashop
5. Pentik
6. Clas Ohlson
7. Omashop

Pieni mies on jo ikäisekseen ehtinyt haalia kasaan aikamoisen leluomaisuuden. Pehmoleluja, puruleluja, puuleluja, laulavia nalleja plus kaikki kirjat. Rakkaalta ystävältä Babyshowereissa saadut House Doctorin Stripes-korit (4.) ovat olleet kovassa käytössä. Muistan silloin kuinka ystäväni alusti lahjaa, että "Näitä sitten tarvitaan!". Kyllä Jenni, näitä todellakin tarvittiin ja tarvittais nyt lisää! :D

Stripes-korit ovat olleet käytössä hyvät, sillä ne ovat jämäkät myös tyhjänä, muttei liian kankeita. Ne joustavat, joten vauveli pystyy jo itse vetää etureunaa alas niin että mahaltaan saa ongittua hänelle ne rakkaimmat lelut muiden joukosta. Viehättävät silmää myös tyylillisesti kovasti! Tällä hetkellä me leikitään olohuoneen matolla, joten korin on hyvä mätsätä yhteen olohuoneen sisustuksen kanssa. Ja mikäs se parempi vaihtoehto, kuin tyylikäs ja aina yhtä varma valinta, mustavalkoraidallinen kori.

Nyt tarvitsisimme koreja lisää, ainakin yhden näin alkuun. Pohdin, ostaisinko lisää pidettyä Stripes-sarjaa, vai sopisiko joku yllämainituista koreista Stripesin kaveriksi?

//Need for more storage baskets for toys.