Lepakkotuolille sopiva paikka

leather butterfly chair
modern living room interior
cuero design
modern living room decor

Miten kaunis aurinkoinen sää tänään!

Tein juuri pitkän lenkin hyvässä seurassa järvellä ja lähimaastossa. Mieli ja sielu lepää kun on niin kaunista katseltavaa, kimalteleva järven jää ja auringonpaiste. Kerta kaikkiaan upea lenkkeilysää, kun aurinko lämmittää, mutta on sopivasti pakkasta ettei ole liukasta ja kuraista. Täysin tyyntä, ja ei edes pilven hattaraa taivaalla. Ihana aurinko!

Myös eilen oli samanlainen mahtava sää. Kuvailin auringonpaisteessa olohuoneessamme, kun yritin pohtia lepakkotuolillemme sopivaa paikkaa. Jotkut jo ehkä näkivät vilauksen Instagram-tililtäni, että meillä on aikaisemmasta asunnosta tuotu tummanruskea lepotuoli nyt siinä kohdassa ison ikkunan edessä, jossa lepakkotuoli oli Asuntomessujen aikaisessa stailauksessa. En ole oikein varma tuon ruskean lepotuolin kohtalosta. Sillä aikaa kun pohdin miten sille tuolille käy, on lepakkotuoli joutunut seilaamaan nurkasta toiseen löytämättä sille sitä täydellistä loppusijoituspaikkaa.

Mallailin lepakkotuolia sohvan oikealle puolelle, jossa se on lähellä takkaa ja siitä näkee keittiöön. Muuten hyvä paikka, mutta nurkasta tulee nyt jotenkin liian tukkoinen..Hmmm..jätetään mietintämyssy päähän ja käydään sovittamassa tuolia yläkertaan.//Butterfly chair seeking the perfect place.

2 kommenttia:

  1. Tuo lepakkotuoli on kyllä niin ihana, ja varsinkin tuon värisenä! Eiköhän se paikkansa löydä! :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ja tässä on mielettömän hyvä istuakin :) Toivotaan että arvoisensa paikka löytyy :)

    VastaaPoista