Yksityiskohtia

Valaisimet, koristetyynyt, taulut, viherkasvit, kynttilät ja koriste-esineet. Kaikki niin tärkeitä, isoja ja pieniä yksityiskohtia, joilla luodaan kodikkuutta. Uuden kodin sisustamisen lähtökohta on kirjaimellisesti tabula rasa, jossa kodille luodaan oma identiteetti hiljalleen. Kerroksittain, limittäin, lomittain, kokeillein, vaihtaen, pettyen, iloiten ja riemuten.

omashop
Huomaan selatessani kuvakirjastoani, että olen kuvannut todella paljon detaljia, ja vain vähän laajoja kokonaiskuvia huoneista. Tälle on yksinkertainen selitys. Sisustus ei ole vielä lähelläkään valmista yhdessäkään huoneessa.  On helpompaa kuvata ja paljastaa blogissa kapean kentän näkymää, yksityiskohtia, ja niitä muutamaa valmista nurkkaa. 


Meidän "tyhjä taulu", uusi kotimme, on saanut jo ainakin raamit ja ensimmäiset suurimmat pensselinvedot valkoiselle kankaalle. Matka jatkuu, ja tässä matkan teossa päämäärä ei olekaan se tärkein, vaan se miten matkan varrella iloitaan jokaisesta pienestä uudesta jutusta ja välietapista :)

Mukavaa viikonloppua kaikille!

//Details.

2 kommenttia:

  1. Kauniita otoksia. :) Laajempiakin kuvakulmia olisi kyllä kiva nähdä. Mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ehkä innostun kuvaamaan hieman laajempaa kulmaa piakkoin! :)

    VastaaPoista